Lunau & Sund som duo eller med band.

Trine Lunau
Trine LunauSang, harmonika og sangskriver
Peter Sund
Peter SundSang, guitar og sangskriver
Palle Hjorth
Palle Hjorth Keyboards og orgel
Morten Jørgensen
Morten JørgensenBas
Peter Dombernowsky
Peter DombernowskyTrommer

Projekter

Trio med Torben Sminge på trompet og Moog. Julekoncerter med folkemusik duoen Svøbsk

Torben Sminge
Torben SmingeTrompet og Moog
Juletradition-Sange&Folk
Juletradition-Sange&FolkLunau&Sund og Svøbsk

Om os

Lunau&Sund specialiserer sig i en smuk blanding af den nordiske vise- og sangskrivningtradition mixet med folk og Americana. Man kan kalde stilen Nordicana.

Lunau&Sunds klangunivers er gennemsyret af en eftertænksom nordisk melankoli, som understøttes af deres fine, dansksprogede tekster, der på poetisk vis bevæger sig igennem eksistentielle emner, naturen og samfundet med en velreflekteret og smittende ro.

Trine Lunau synger og spiller harmonika, Peter Sund spiller guitar og synger. De to har spillet og skrevet musik sammen i mere end 19 år og som duo er sammenspillet og indfølingen med hinanden i særklasse. Koncerterne er bygget op med sang og akustisk guitar i centrum og musikken bliver suppleret af nærværende fortællinger og anekdoter fra duoens liv og de historier som teksterne tager afsæt i.

Nyt band.

I gennem årene har Lunau&Sund haft forskellige band sammensætninger. I forbindelse med den seneste album udgivelse “Landet brænder“ har de samlet en stjerne besætning af musikere omkring sig der elegant bakke dem op. Det er Morten Jørgensen, Peter Dombernowsky på trommer og Palle Hjort på orgel og keyboards. Dette band er med på udvalgte koncerter.